Cartoful cultivat pe suprafete mici
Categorii

Cartoful cultivat pe suprafete mici

Producător: Editura Ceres
Cod produs: BK-CER-CPSM
Disponibilitate: În Stoc
14,2 Lei
Cantitate:  

Magazinul este momentan inactiv.


Adaugă in Wishlist Compară produs

Cartoful reprezinta o leguma cu o importanta majora in alimentatia omului si in industrie. Stiati ca denumirea stiintifica a cartofului este Solanum tuberosum, iar acesta face parte din aceeasi familie ca tomatele? Este vorba de familia Solanacee. Din aceeasi familie face parte si ardeiul. Interesant, nu?

Lucrarea reprezinta o scurta prezentare a ceea ce trebuie stiut pentru a cultiva cartof. Autorul a urmarit sublinierea principalelor caracteristici ale tehnologiilor de cultivare, a elementelor care fac ca aceasta cultura sa fie dificila si costisitoare sau placuta si rentabila. S-au evidentiat elementele culturale fitosanitare, administrative, fizice si biologice care pot contribui la reducerea consumului de pesticide conform principiilor agriculturii ecologice.

  • Autor: Boris Plamadeala
  • 110 pag.
  • 145 x 205 mm

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: