Categorii

Seminte legume

Ardei iute - Dracula
Ardei iute lung de tip bulgăresc. Planta cu inaltime de 40-50 cm, foarte productivă, recomandată pentru culturile de primavară şi toamnă. Fructele au gust uşor iute. Culoarea ardeilor este g..
Seminte ardei boia Szegedi 80
Seminte ardei boia Szegedi 80, soi cu crestere nedeterminata, potrivit pentru cultura in camp. Fructele au o lungime 10-15 cm, gust dulce, conţinut ridicat în pigmenţi coloranţi.   ..
Seminte ardei gogosar Cornel
Seminte ardei gogosar Cornel, soi cu o perioada de vegetatie de 146 de zile. Este un soi productiv, se obtin fructe mari cu suprafata neteda si 3-4 loji seminale. Pulpa este groasa. Fructul ..
Seminte ardei gogosar Vlad
Seminte ardei gogosar Vlad, soi cu o perioada de vegetatie de 140-145 de zile, recomandabil pentru cultura in camp deschis datorita rezistentei la conditiile de stres. Se obtin plante viguroas..
Seminte ardei gras California Wonder
Seminte ardei gras California Wonder, soi de vigoare mare, cu o perioada de vegetatie de 80-90 de zile. Se obtin fructe de culoare verde inchis, rosu la maturitate, tronconice, de tip blocky. Soi foar..
Seminte ardei gras De Siria
Seminte ardei gras De Siria, soi de ardei timpuriu, ce produce fructe conice, mijlocii, de culoare galbuie, rosii la maturitate. Au o pulpa groasa, cu gust dulce. Greutatea medie a fructelor este..
Seminte ardei gras Galben Superior
Seminte ardei gras Galben Superior, soi semitimpuriu, cu o perioada de vegetaţie de 110 – 120 zile. Se obtin plante cu vigurozitate medie si fructe de formă tronconică şi cu greutatea medie..
Seminte ardei iute Cserko
Seminte de ardei iute, cu fructul mic, de dimensiunile unei cirese. Atentie! Este foarte iute. Cultivare ardei iute Cserko Ardeiul iute Cserko se cultiva destul de usor, urmand cativa pasi simpl..
Seminte ardei iute Roundel
Seminte ardei iute Roundel, este un soi de ardei iute de tip mar, cu creştere nedeterminată. Se obtin fructe rotund turtite (de forma unui măr), cu pulpa groasa, avand culoare galbena, iar la mat..
Seminte bame Clemson Spineless
Seminte bame Clemson Spineless, soi semitimpuriu, cu o lastarire buna si o perioada lunga de recoltare. Se obtin fructe de lungime medie, de culoare verde, aproape netede. Cultivare bame Clems..
Seminte broccoli Calabrese Natalino
Seminte broccoli Calabrese Natalino, soi extratimpuriu. Se produc capatani mijlocii de 300-400 g. Varietate productiva. Cultivare broccoli Calabrese Natalino: Semanarea in rasadni..
Seminte capsuni Temptation
Seminte capsuni Temptation, sunt plante perene,cu fructe delicioase pe plante compacte, productive tot timpul anului. Ciorchinele au flori mari, albe din care se formeaza fructe dulci, gustoase de cul..
Seminte castraveti cornichon Crisan
Seminte castraveti cornichon Crisan, soi de castraveti timpuriu, produce fructe scurte, de culoare verde-inchis, cu caneluri si spini negri. Este un soi cu productivitate buna Cultivare castra..
Seminte castraveti Cornichon de Paris
Seminte castraveti Cornichon de Paris, soi cu o perioada de vegetaţie: 65 zile. Fructele obtinute sunt de dimensiuni 9/2 cm, cu caneluri şi spini negri. Înflorirea este mixtă. Soiul prezinta..
Seminte ceapa alba Aviv
Seminte ceapa Aviv, soi cu o perioada de vegetatie de 70 zile. Are o coaja alba, deosebita, se seamana mai des si mai adanc (4-5 cm) decat ceapa obisnuita ca sa ramana alb uni..