Categorii

Seminte plante aromatice

Seminte Anghinare
Seminte Anghinare, este o planta bienala care se cultiva pentru inflorescentele sale folosite pentru diferite preparate culinare. Cultivare anghinare: Semanarea in camp se face in apri..
Seminte busuioc
Busuioc aromat pentru consum alimentar.  Seminte de busuioc cu frunze mari, avand o crestere rapida si o productie ridicata. Foarte aromat datorita procentajului ridicat de ulei volatil contin..
Seminte ceapa de tuns Wulkan
Ceapa de tuns este o plantă perenă, potrivita pentru consum în stare proaspătă sau congelare. ..
Seminte coriandru
Seminte de coriandru, cu utilizare in alimentatie. Se pot folosi atat frunzele proaspte cat si fructele aromate, bogate in uleiuri volatile. Cultivare coriandru: Semanarea in camp se realizeaza ..
Seminte de broccoli pentru germeni
Pentru obtinerea germenilor se recomanda folosirea unui vas de sticla in care se presara semintele.  Dupa aceea, semintele de germeni de broccoli se pastreaza la temperatura de ..
Seminte de fenicul
Seminte de fenicul, se cultiva pentru utilizarea frunzelor aromate, bogate in uleiuri eterice Cultivare fenicul: Semanarea in camp se realizeaza in lunile aprilie-mai Plantarea se face la o d..
Seminte de sfecla rosie pentru germeni
Seminte de sfecla rosie pentru germeni. Se utilizeaza pentru obtinerea germenilor. Este recomandabila folosirea unui vas de sticla in care se presara semintele. Se pastreaza l..
Seminte lamaita
Seminte lamaita, pentru utilizare alimentara. Se cultiva pentru consumul frunzelor in stare proaspata, congelata sau uscata in aromatizarea preparatelor culinare. Cultivare lamaita: Semanarea in..
Seminte leustean
Seminte leustean, cultivare pentru consumul frunzelor proaspete, uscate sau congelate. De asemenea, se pot utiliza in alimentatie lastarii si semintele. Cultivare leustean: Semanarea in camp se ..
Seminte levantica
Seminte levantica; planta anuala cultivata pentru utilizarea inflorescentelor foarte bogate in ulei volatil. Are utilizare medicinala, decorativa, culinara Cultivare levantica: Semanarea in camp..
Seminte Levantica
Seminte levantica; planta anuala cultivata pentru utilizarea inflorescentelor foarte bogate in ulei volatil. Are utilizare medicinala, decorativa, culinara Cultivare levantica: Semanarea in camp..
Seminte marar common
Seminte marar comun, pentru consum alimentar. Se utilizeaza frunzele si tulpinile verzi, in stare proaspata sau deshidratata, pentru aromatizarea preparatelor culinare Cultivare marar comun: Sem..
Seminte menta
Seminte menta, pentru utilizare alimentara. Folosita ca planta aromatica, se consuma frunzele verzi sau deshidratate in compozitia unor preparate culinare. Continut bogat de uleiuri eterice Cultiva..
Seminte oregano
Seminte oregano, pentru utilizarea frunzelor aromate in stare verde sau uscata la condimentarea preparatelor culinare Cultivare oregano: Semanarea in camp se face in lunile septembrie, aprilie-m..