Categorii

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate - Prelucrarea datelor cu caracter personal

Trimiterea datelor Dvs. catre gradinarul-amator.ro este securizata de COMODO - Positive SSL

SSL Certificate

Datorita Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, gradinarul-amator.ro se obliga sa administreze datele personale in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate in prealabil, cu care persoanele in cauza sunt de acord.
Aceste date sunt colectate in vederea informarii clientilor in ceea ce priveste activitatea contului lor de pe site-ul Gradinarul Amator, informarea acestora in legatura cu evolutia si starea comenzilor proprii, precum si evaluarea produselor oferite spre comercializare, promovare, publicitate, monitorizare a vanzarilor si obiceiuri comportamentale ale consumatorilor.


Completarea datelor personale odata cu crearea unui cont sau plasarea unei comenzi presupune acordul pentru ca aceste date sa se regaseasca in baza de date gradinarul-amator.ro , inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 35556 , precum si acordul ca aceste date sa fie stocate si utilizate  de catre gradinarul-amator.ro si colaboratorii sai pentru derularea de catre gradinarul-amator.ro si colaboratorii sai de diverse activitati care nu se limiteaza doar la  activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii vi s-a adus la cunostinta garantarea drepturilor prevazute de lege (informare, acces la date, opozitie, interventie, de adresare justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate). De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. 
Pe baza intocmirii unei cereri scrise, datate si semnate, pe care o trimiteti pe adresa contact@gradinarul-amator.ro, aveti dreptul la urmatoarele:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
 
Gradinarul Amator.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul gradinarul-amator.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. 
De asemenea, Gradinarul Amator poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.