Categorii

Unelte cu transport gratuit

Unelte cu transport gratuit

Dragi gradinari,

Pentru ca primavara deja v-a calcat pragul gradinii, trebuie sa incepeti activitatea in gospodarie. Una dintre prioritati este reprezentata de taierile de primavara. Pomii fructiferi va pot oferi un rod mult mai bun daca se aplica taierile necesare. 

De aceea, va oferim transport gratuit la o gama variata de foarfeci pentru gradinarit. Magazinul gradinarul-amator.ro este vanzator autorizat Fiskars, toate produsele fiind originale.

Livrarile se fac in 24 de ore pentru comenzile plasate pana la ora 16:00. Pentru comenzile plasate vineri, puteti opta pentru livrare sambata.

Taierile vor urmari normarea incarcaturii de muguri de rod si mentinerea formei coroanei. De asemenea, prin taieri se evita degarnisirea bazei ramurilor. Probabil ca ati vazut cu totii vechii pruni de la tara, care au frunze si rod in exteriorul coroanei, iar interiorul este degarnisit - lemn inutil. Astfel, putem concluziona ca prin taieri trebuie sa urmarim ca pomii fructiferi sa produca mai putin lemn, dar mai multe fructe.

De asemenea, nu trebuie sa neglijam taierile la vita de vie. Vita de vie este prin definitie o liana, pe care trebuie sa o dirijam prin taieri. 

Iata in continuare foarfecile care dispun de transport GRATUIT:

 

Transport GRATUIT Foarfeca Fiskars Garden Pro P90
-3%
Foarfeca Fiskars Garden Pro P90. Aceasta este una dintre cele mai fiabile foarfeci Fiskars, fiind apreciata de gradinarii din intreaga lume pentru calitatile sale deosebite. Foarfecii Fiskars sunt ..
159,0 Lei 155,0 Lei
Transport GRATUIT Foarfecă mare (L) cu mecanism de forta, contracutit curbat L78, Fiskars
Foarfecă mare (L) cu mecanism de forta, contracutit curbat, Fiskars. Este o foarfeca pentru ramuri groase, pentru orice tip de taiere in gradina, cu o capacitate de taiere de diametre pana la 50 mm. D..
Transport GRATUIT Foarfeca universala pentru gradina UP82, Fiskars
Foarfeca universală pentru grădină Fiskars UP82 este o unealtă multi-funcţională cu o excelentă accesibilitate în coroana pomilor și arbuștilor deși. Cu ajutorul ei se poate tăia la înălţime ..
Transport GRATUIT Foarfeca universala telescopica pentru gradina UP86, Fiskars
-5%
Foarfeca universala telescopica pentru gradina, Fiskars UP86 este o unealta multi-functionala cu o excelenta accesibilitate in coroana pomilor si arbuștilor desi. Este utila pentru taieri la inaltime ..
562,1 Lei 535,0 Lei
Transport GRATUIT Foarfeca usoara cu mecanism de forta pentru gard viu Fiskars HS72
Foarfeca Fiskars HS72 este o excelenta unealta pentru intretinerea gardului viu. Datorita sistemului de forta, toaletarile se fac foarte usor. Astfel, taierea gardului viu poate sa devina o activ..