Categorii

Lucrarile solului

Lucrarile solului
Cazma ascutita Solid Fiskars
Cazma ascutita Solid, este o cazma de uz general cu lama ascutita. Este perfecta pentru lucrat solul, sapat gropi, bordurat si plantat. Este o unealta de inalta calitate      ..
Cazma cu varf rotunjit, Garden Light, Fiskars
Cazma cu varf rotunjit, Garden Light Gama Fiskars Garden Light include unelte ce reduc durerile de spate și ușurează munca în grădină. Acestea beneficiaza de cozi ușoare, realizate din alumini..
Cazma usoara pentru gradina, Garden Light, Fiskars
Cazma usoara pentru grsdina, Garden Light. Gama Fiskars Garden Light include unelte ce reduc durerile de spate și ușurează munca în grădină. Acestea beneficiaza de cozi ușoare, realizate ..
Cultivator Fiskars Garden Light
Cultivator Fiskars Garden Light Este o unealta usoara potrivita pentru cultivat solul si preparat rasaduri pentru flori sau alte plante. Are o lama din otel carbon ce taie cu usurinta&nbs..
Cultivator Premium Fiskars
Cultivatorul Premium Fiskars este adaptat pentru aerat si afanat solul datorita lamei si dintilor din otel inoxidabil. Are un maner foarte usor din material FiberComp, ceea ce ofera o functi..
Cultivator Solid, Fiskars
Cultivator Solid, este unealta ideala pentru cultivat solul si preparat rasaduri. Datorita lamei din otel carbon, cultivatorul poate taia chiar si cel mai dur sol si pregateste pamantul pentru plantat..
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf ascutit, Fiskars
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf ascutit. Are un design ergonomic ce garanteaza o pozitie corecta de lucru. Datorita manerului lung si a unghiului de ridicare de 40 de grade se reduce incordare..
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf rotunjit, Fiskars
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf rotunjit. Are un design ergonomic ce garanteaza o pozitie corecta de lucru. Datorita manerului lung si a unghiului de ridicare de 40 de grade se reduce incordar..
Grebla pentru sol Fiskars Solid
Grebla pentru sol Fiskars Solid, este unealta perfecta pentru afanarea solului in rasaduri sau pentru lucrul in gradina, pentru arat solul si greblat resturile vegetale fiind o unealta mutifunctionala..
Lopata ergonomica Fiskars
Lopata ergonomica Are un design ergonomic ce garanteaza o pozitie corecta de lucru. Datorita manerului lung si a unghiului de ridicare de 40 de grade se reduce incordarea muschilor spatelui si ai u..
Lopata Solid Fiskars
Lopata Solid este ideala pentru mutat nisip, pamant, pietris sau alte materiale de constructii, fiind o unealta rezistenta si rigida, ce are o cupa lata care usureaza foarte mult munca. Avand un maner..
Lopata usoara, Garden Light Fiskars
Lopata usoara, Garden Light Gama Fiskars Garden Light include unelte ce reduc durerile de spate și ușurează munca în grădină. Acestea beneficiaza de cozi ușoare, realizate din aluminiu acoperi..
Plantator ingust Premium Fiskars
Plantatorul ingust Premium Fiskars este adaptat pentru plantat si transplantat chiar si in pamant tare datorita lamei robuste din otel inoxidabil. Are un maner foarte usor din material FiberComp,..
Plantator Premium Fiskars
Plantatorul Premium Fiskars este adaptat pentru plantat si transplantat chiar si in pamant tare datorita lamei robuste din otel inoxidabil. Are un maner foarte usor din material FiberComp, ceea c..
Sapaliga Fiskars Garden Light
Sapaliga Fiskars Garden Light Este o unealta usoară si eficienta pentru indepartat buruieni din zonele cu flori sau cu acces dificil. Lama ascutita din otel inoxidabil ajuta la plivi..