Categorii

Pentru intretinere

Pentru intretinere
Briceag de altoit universal K60, Fiskars
Briceag de altoit universal, dedicat altoirilor si prelucrarii tutorilor din lemn, precum si pentru sustinerea plantelor mici si arbustilor. Are o lama din otel carbon inalt aliat si manere din plasti..
Cazma ascutita Solid Fiskars
Cazma ascutita Solid, este o cazma de uz general cu lama ascutita. Este perfecta pentru lucrat solul, sapat gropi, bordurat si plantat. Este o unealta de inalta calitate      ..
Cazma cu varf rotunjit, Garden Light, Fiskars
Cazma cu varf rotunjit, Garden Light Gama Fiskars Garden Light include unelte ce reduc durerile de spate și ușurează munca în grădină. Acestea beneficiaza de cozi ușoare, realizate din alumini..
Cazma usoara pentru gradina, Garden Light, Fiskars
Cazma usoara pentru grsdina, Garden Light. Gama Fiskars Garden Light include unelte ce reduc durerile de spate și ușurează munca în grădină. Acestea beneficiaza de cozi ușoare, realizate ..
Cosor K 62, Fiskars
Cosor K 62  Dispozitiv foarte ascutit, pentru taieri diverse, taiat legume si flori; dispune de o lama din otel carbon inalt aliat si un maner ergonomic din plastic ..
Cultivator Fiskars Garden Light
Cultivator Fiskars Garden Light Este o unealta usoara potrivita pentru cultivat solul si preparat rasaduri pentru flori sau alte plante. Are o lama din otel carbon ce taie cu usurinta&nbs..
Cultivator Premium Fiskars
Cultivatorul Premium Fiskars este adaptat pentru aerat si afanat solul datorita lamei si dintilor din otel inoxidabil. Are un maner foarte usor din material FiberComp, ceea ce ofera o functi..
Cultivator Solid, Fiskars
Cultivator Solid, este unealta ideala pentru cultivat solul si preparat rasaduri. Datorita lamei din otel carbon, cultivatorul poate taia chiar si cel mai dur sol si pregateste pamantul pentru plantat..
Cutit utilitar K40, Fiskars
Cutit utilitar K40, pentru destinatii diverse, cu teaca din plastic. Are un maner din plastic, cu design ergonomic si protectie pentru degete Lama din otel de 100 mm lungime ..
Dispozitiv de recoltat fructe UP80, Fiskars
Dispozitiv de recoltat fructe, Fiskars este un accesoriu adaptat foarfecilor Fiskars, se monteaza usor si repede, dispune de un saculet rezistent din bumbac, avand un diametru de 15,5 cm ..
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf ascutit, Fiskars
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf ascutit. Are un design ergonomic ce garanteaza o pozitie corecta de lucru. Datorita manerului lung si a unghiului de ridicare de 40 de grade se reduce incordare..
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf rotunjit, Fiskars
Ergonomic Cazma pentru gradina, varf rotunjit. Are un design ergonomic ce garanteaza o pozitie corecta de lucru. Datorita manerului lung si a unghiului de ridicare de 40 de grade se reduce incordar..
Fierastrau cu rama de 21” SW30, Fiskars
Fierastrau cu rama de 21”, conceput pentru taierea ramurilor cu diametre mai mari de 5 cm. Avand o lama din oţel călit, fierastraul asigură o folosire indelungata, iar dintii dubli,&nbs..
Fierastrau cu rama de 24” SW31, Fiskars
Fierastrau cu rama de 24”,  conceput pentru taierea ramurilor cu diametre mai mari de 5 cm. Avand o lama din oţel călit, fierastraul asigură o folosire indelungata, iar dintii d..
Fierăstrău de grădină (S) Xtract™ SW73, Fiskars
Fierastrau de gradina grădină (S) Xtract™ SW73, pentru taiat lemn verde sau ramuri. Este complet retractabil si usor de manevrat, iar datorita lamei cu dinti dubli ofera eficienta sporita la t..